Hyvää iltaa arvoisat mahdolliset lukijat. Oletettavasti teitä ei ole kovin montaa, joten tämä monologi saattaa olla hyvinkin yksityistä :). Olen siis The Pretender, tai TP kuten nimeni itse lyhennän.

Blogia aloin kirjoittamaan tarpeesta saada kertoa omia ajatuksia muille ihmisille anonyymisti, mutta kuitenkin julkisesti. Jos juttuni herättävät ajatuksia/kommentteja tai muuta vastaavaa, niin minuun saa ottaa yhteyttä osoitteeseen: [email protected].

Olen 20-vuotias pohojalaanen mies, ja pahoittelen jos kirjoitusasuni ei aina ole aivan kielioppisääntöjen/kirjakielen mukaista, sillä ajatukset virtaavat sormieni läpi niin huimaa nopeutta, että aivot eivät ain ehdi rekisteröidä kaikkia "kirotusvirheitä" ;). Olen suuri musiikin ystävä, kuuntelen ja soitankin musiikkia itse, ja tästä syystä ajatukseni saattavat useinkin käsitellä musiikkia. En ole poliittisesti sitoutunut mihinkään puolueeseen, ja mielipiteeni ovatkin poimittu aika isolta alalta poliittiselta kentältä. Pyrin ottamaan kantaa mieltäni kulloinkin askarruttaviin yhteiskunnallisiin ja julkisiin asioihin.

Puheissani esiintyvät henkilöt eivät ole henkilöitä vaan mielikuvitukseni tuotetta, todellisuuspohjaa heillä saattaa nimeksi olla, mutta keneenkään oikeassa elämässä elävään henkilöön ne eivät sitoudu.

Toivottavasti edes joku teistä jaksaa lukea jorinoitani edes sillointällöin :) Palautetta saa tosiaan laittaa silloin kun siltä tuntuu, haukkuakkin saa, mutta se ei se minua hiljennä :D

-TP