= Kesä, kärpäset ja karavaanarit.

Karavaanrit:Voi mistä nämä teiden tukot iskeytyvät joka vuosi valtateille ajamaan letkässä 70km/h keskiviivan viertä. Ei sillä, itsekin pidän karavaanaritouhusta sillointällöin, mutta tällöin pyrin välttämään pääväyliä sillä ei se rottelo kuitenkaan kulje/sillä tohdi ajaa sitä mitä tien vieressä Tiehallinnon osoittamissa numerotauluissa kerrotaan.

Kesä: Suomen kesä, paikoittain muistuttaankin kesää, mikä on hienoa. Mutta tämäkin kesä on ollut suurimmaksi osaksi joko kylmä, tai sateinen. Toisaalta muutama lämmin päivä välissä helpottaa kummasti oloa, mutta ihanuuten on turha tuudittautua, sillä lämpöä on kuitenkin se kaksi päivää ja sitten taas taivas piemenee ja sataa rakeita (kuten tänä kesänä muutamaan otteeseen). Mutta toivomme kaikki hartaasti, että loppukesä olisi lämmin että pääsisi ottamaan aurinkoa rannoille (pötsi esillä xD) ja katselemaan kun tytöt uivat pikkupikku uima-asuissaan ;). Ja vaikka kaunis auringonpaisteinen loppukesä tulisikin, niin ei silti pidä vaipua epätoivoon, sillä kyllä se pimeä, musta, vähäluminen ja kylmä  talvi sieltä tulee....

Kärpäset: Aiaiai ei vaikka nämä ovat listassa viimeisenä, niin ei näitä silti saa (=voi) unohtaa. Tavalliset "paskakärpäset" eivät ole niinkään haitaksi, vaikka istuskelevatkin jokaisen kiisselikulhon reunalla minkä unodat hetkeksi pihalle ilman vahtia. Hermoni pintaan ovat nostaneet nämä peukalon kokoiset ja keltaisilla siivillä varustetut syöksypommittaja-paarmat mitkä ovat tuntuneet kiusallisen pysyvästi tännekkin etelä-pohjanmaan pitäjään. Ja kun tulee sellainen sopiva päivä, että paarmoja ei näy ja ehdit huo'ahtaa helpotuksesta, että tänä iltana ei sitten tarvikkaan raapia itseä vereslihalle paarmanpuremapaukuroiden takia, niin paikalle lennähtää paksu, vihainen ja tuskaisen kookas sääskiparvi (=hyttysparvi), ne syövät sitten kutiavat paukamat niihin kohtiin mitkä ovat jostain syystä jääneet paarmoilta huomaamatta.

Hyvää loppuyötä ihmiset:

-TP